Vilijams: Sada se osjećamo prilično dobro, fokusom u odbrani protiv napada Turk Telekoma

Košarkaši Budućnost Volija u 11. kolu Evrokupa dočekuju Turk Telekom, utakmica u "Morači" igra se u srijedu od 19.45h

6112 pregleda 0 komentar(a)
Vilijams, Foto: ABA Liga/Dragana Stjepanović
Vilijams, Foto: ABA Liga/Dragana Stjepanović

Prokletstvo evropskih gostovanja napokon je prekinuto prethodne sedmice protiv Litkabelisa u Litvaniji, a "plavi" sada žele pobjedu koja bi bila važan korak ka narednoj fazi Evrokupa.

Košarkaši Budućnost Volija u srijedu od 19.45 sati u "Morači" dočekuju Turk Telekom - finalistu ovog takmičenja iz prošle sezone, ali i ekipu koja je trenutno daleko od velike forme.

"Svakako nas očekuje teška utakmica, u prvom duelu su nas savladali u neizvjesnoj završnici", istakao je centar "plavih" Džakori Vilijams.

Turski tim je u Ankari slavio sa 79:77, a osim tog trijumfa upisao je je još samo jednu pobjedu nakon 10 rundi Evrokupa.

"Imaju veoma talentovan tim, kao i mnogo mogućnosti u napadu - tako da ćemo morati da se fokusiramo na našu odbranu", dodao je Vilijams.

S druge strane, Budućnost ima skor 4-6, a meč sa Turk Telekomom dočekuje nakon tri vezana trijumfa.

"Očigledno je da se sada osjećamo prilično dobro nakon tri pobjede koje su nam bile veoma važne da uđemo u ritam", naglasio je Vilijams.

Momak sa kojim su atraktivni potezi na terenu zagarantovani imao je poruku i za navijače.

"Volio bih da dođu i da nas podrže, jer nas očekuje velika utakmica kako bismo napravili naredni korak ka drugoj fazi Evrokupa", zaključio je Vilijams.

Bonus video: