Jakara: Nisam imao osjećaj da su igrači vjerovali da možemo igrati s Partizanom; Obradović: Bitna pobjeda

SC Derbi u 11. kolu Admiralbet ABA lige izgubio od Partizana 99:76

9750 pregleda 2 komentar(a)
Jakara i Obradović, Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović
Jakara i Obradović, Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši SC Derbija izgubili su večeras u Beogradu od Partizana (99:76) u 11. kolu Admiralbet ABA lige.

SC Derbi je u prvom poluvremenu gubio 28 razlike, pa je tada praktično sve bilo riješeno, iako je tim Dejana Jakare početkom posljednje četvrtine prišao na minus devet.

“Čestitao bih Partizanu na zasluženoj pobjedi. Mi smo prvu četvrtinu izgubili u glavi. Nisam imao osjećaj da su moji igrači vjerovali da možemo igrati s njima. Primili smo 25 poena poslije njihove kontrole skoka, što je bilo nedopustivo” – rekao je Dejan Jakara nakon meča.

Trener SC Derbija je objasnio i kako je igrati protiv Partizana.

“Osjećaj je fenomenalan. Totalno drugačije od ABA2 lige i prvenstva Slovenije. Igrači su znali šta ih čeka, to za njih nije problem da igraju. Partizan je trenutno u sjajnoj formi, išli su punom snagom i motivacijom zbog poraza u Superkupu ABA lige.

Partizan je upisao treću pobjedu zaredom u regionalnom takmičenju.

“Otvorili smo utakmicu veoma dobro, odigrali to prvo poluvrijeme, drugo nešto slabije, ali bitna je pobjeda. Igrali smo protiv ekipe koja se borila do kraja i čestitam im na tome. Želim da iskoristim priliku da se zahvalim svim ljudima koji su bili na današnjoj utakmici, posebno ovoj djeci. Sjajan je osjećaj praviti nove navijače Partizana i da ta djeca toliko uživaju u košarci”, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

SC Derbi u narednom kolu dočekuje Crvenu zvezdu, Partizan u Beogradu igra protiv Budućnosti.

Bonus video: