Sferopulos pred dolazak u Podgoricu: SC Derbi igra sa mnogo energije

SC Derbi sjutra (17) dočekuje Crvenu zvezdu u 17. kolu Admiralbet ABA lige

3214 pregleda 0 komentar(a)
Janis Sferopulos, Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov
Janis Sferopulos, Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je danas, uoči gostovanja SC Derbiju u Admiralbet ABA ligi, da njegova ekipa mora da bude spremna za još jedan težak meč i fokusirana da igra svoju igru.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sjutra (17) ekipi Studentskog centra, u utakmici 12. kola ABA lige.

"Očekuje nas još jedna utakmica u regionalnoj ligi protiv jako dobro organizovane ekipe koja zna šta radi na terenu. SC Derbi igra svoje mečeve sa mnogo energije na obje strane terena i u odbrani i u napadu. Moramo biti spremni za još jednu tešku utakmicu i na prvom mjestu spremni i fokusirani da igramo našu igru", rekao je Sferopulos, prenosi klub.

"Crveno-bijeli" su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa deset pobjeda i jednim porazom, dok je SC Derbina sedmoj poziciji sa skorom 6/5.

Trener Zvezde na put u Podgoricu vodi sve brojniju ekipu, a u ekspediciji će se naći i Adam Hanga. Odluka o njegovom nastupu biće donijeta neposredno pred meč u Crnoj Gori.

"Dobro poznajemo ekipu SC Derbija, pokazali su svoj kvalitet i prošlih sezona, takođe i ove odigravši veliki broj izuzetno dobrih utakmica. Dobro organizovan čvrst tim, koji se dobro poznaje i koji ima svoje ambicije u ovom meču. Na nama je da odigramo čvrstu odbranu, da prenesemo energiju na parket i odigramo utakmicu u ritmu koji nama odgovora kako bi došli do pobede", rekao je košarkaš Zvezde Branko Lazić.

Bonus video: