Kamenjaš na pragu Budućnosti?

Portal "Flouter" je na platformi X okačio zagonetnu poruku, koja glasi - "Kamenjaš položio ispite. Budućnost je pred njim." U timu SC Derbija na sajtu Admiralbet ABA lige nema više centra

9231 pregleda 50 reakcija 12 komentar(a)
Kenan Kamenjaš, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović
Kenan Kamenjaš, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Košarkaš SC Derbija, Kenan Kamenjaš je u subotu dominirao protiv centara Budućnost Volija, Marvina Džonsa i Džakorija Vilijamsa, sa 26 poena izjednačio najbolji poenterski učinak u Admiralbet ABA ligi, a sada bi opet mogao da obuče dres crnogorskog šampiona.

Portal "Flouter" je na platformi X okačio zagonetnu poruku, koja glasi - "Kamenjaš položio ispite. Budućnost je pred njim."

Na sajtu Admiralbet ABA lige, kada su pogleda tim SC Derbija, među igračima više nema reprezentativca Bosne i Hercegovine, što je možda i nagovještaj o promjeni kluba.

Tim SC Derbija bez Kamenjaša na sjatu Admiralbet ABA lige
Tim SC Derbija bez Kamenjaša na sjatu Admiralbet ABA ligefoto: Printscreen/ABA liga

Prelazni rok u Admiralbet ABA ligi traje između 13. i 14. kola, koje počinje u četvrtak.

Kamenjaš je prošle sezone igrao za Budućnost Voli, kada je stigao upravo iz SC Derbija, gdje je u sezoni 2021/2022. izabran u najbolju petorku Admiralbet ABA lige.

U dresu Budućnosti prošle sezone je prosječno bilježio 14,3 poena i 8,4 skoka u Admiralbet ABA ligi, dok mu je prosjek u Evrokupu bio 3,6 poena i 3,1 skok.

Ove sezone u regionalnom takmičenju prosječno bilježi 14,9 poena i 9,5 skokova.

Bonus video: