Budućnost registrovala Kamenjaša, Džakori Vilijams na izlaznim vratima

Iz podgoričkog kluba još nije stigla potvrda ove informacije, ali na sajtu Admiralbet ABA lige Kamenjaš se našao u sastavu Budućnosti. Istovremeno, kako "Vijesti" saznaju najbliži izlaznim vratima je Džakori Vilijams, što je čudna odluka, pošto je američki centar bio jedan od rijetkih koji je u dosadašnjem dijelu sezone pružao dobre partije

9539 pregleda 17 komentar(a)
Kamenjaš u jednom od duela protiv Budućnosti ove sezone, Foto: ABA/Dragana Stjepanović
Kamenjaš u jednom od duela protiv Budućnosti ove sezone, Foto: ABA/Dragana Stjepanović

Povratak među "studente" bio je pravi potez, momak iz Bosne i Hercegovine sada će imati drugu priliku da pokaže koliko je dobar u plavom dresu...

Najavljeno je bilo juče, a danas je zvanično - sada već bivši centar SC Derbija Kenan Kamenjaš vratio se u Budućnost Voli.

Iz podgoričkog kluba još nije stigla potvrda ove informacije, ali na sajtu Admiralbet ABA lige Kamenjaš se našao u sastavu Budućnosti, što znači da ga je klub iz našeg glavnog grada registrovao za naredne mečeve.

KK Budućnost Voli
foto: ABA

Njegovim dolaskom, ali i angažovanjem Nikole Tanaskovića, Budućnost će morati da se rastaje sa nekim od centara, a kako "Vijesti" saznaju najbliži izlaznim vratima je Džakori Vilijams.

U svakom slučaju čudna odluka, pošto je američki centar bio jedan od rijetkih koji je u dosadašnjem dijelu sezone pružao dobre partije i bio možda jedini sa pravom energijom.

Nakon pomenutih dolazaka pitanje i šta će biti sa Markom Jagodić-Kuridžom.

Kamenjaš je u dresu Budućnosti prošle sezone je prosječno bilježio šest poena i 3,5 skoka u Admiralbet ABA ligi, dok mu je prosjek u Evrokupu bio 3,6 poena i 3,1 skok.

"Eksplodirao" je međutim ove sezone u dresu mlađeg podgoričkog kluba, gdje je u regionalnom takmičenju prosječno bilježio 14,9 poena i 9,5 skokova.

Sjajnu partiju pružio je za vikend upravo protiv Budućnosti kada je protiv centara Budućnosti i novih saigrača Marvina Džonsa i Džakorija Vilijamsa sa 26 poena izjednačio najbolji poenterski učinak u regionalnoj ligi.

Bonus video: