Završena zavrzlama oko Kamenjaša - nakon što je prijavila BiH centra, Budućnost ga konačno i predstavila

Njegov dolazak jasno govori da će doći do velikog reza i da je na izlaznim vratima Vilijams, a da je neizvjesna sudbina Ilića, Grbovića, možda i Jagodić-Kuridže... Nema ni puno vremena za reakciju, jer ako iz Budućnosti planiraju da nekog od njih pošalju u SC Derbi ili u neki drugi klub iz ABA lige, to moraju da urade do ponoći pred sljedeću utakmicu tima u koji ide

13031 pregleda 7 komentar(a)
Ponovo zadužio dres sa brojem 34: Kenan Kamenjaš, Foto: ABA/Dragana Stjepanović
Ponovo zadužio dres sa brojem 34: Kenan Kamenjaš, Foto: ABA/Dragana Stjepanović

Mjesec nakon što je postao trener Budućnost Volija, Andrej Žakelj je dobio odriješene ruke da kreira tim po svojoj volji. Nakon 10-ak dana na kormilu je doveo Jogija Ferela, što je značilo da je vrijeme Kolbija Rosa isteklo, a sada je slovenački trener krenuo u “sređivanje” centarske linije.

Nikola Tanasković je već zadužio dres sa brojem 24, a Kenan Kamenjaš je treći put prošao dionicu od SC Derbija do Budućnosti ili obratno, jer je potpisao ugovor do kraja sezone sa “plavima”.

Reprezentativac BiH je 2021. stigao među “studente”, poslije odlične sezone i izbora u prvu petorku AdmiralBet ABA lige prvi put došao u Budućnost, ali je bio u podređenoj ulozi. Ovog ljeta se vratio u SC Derbi, sa Žakeljem osvojio ABA Superkup, a juče se pojavio na treningu Budućnosti.

Najveći crnogorski klub ga je juče registrovao i za regionalno takmičenje i za Evrokup, a predstavio ga je tek jutros.

Njegov dolazak jasno govori da će doći do velikog reza i da je na izlaznim vratima Džakori Vilijams, a da je neizvjesna sudbina Alekse Ilića, Andrije Grbovića, možda i Marka Jagodić-Kuridže...

Nema ni puno vremena za reakciju, jer ako iz Budućnosti planiraju da nekog od njih pošalju u SC Derbi ili u neki drugi klub iz ABA lige, to moraju da urade do ponoći pred sljedeću utakmicu tima u koji ide.

Naime, prelasci između klubova u tom takmičenju su mogući samo između 13. i 14. kola, a ako neko ide baš među “studente”, krajnji rok je četvrtak u ponoć, jer već u petak u “Morači” gostuje Split.

Bonus video: