Mihailo Pavićević u suzama nakon Partizana: Hvala mom bratu Đoku na još jednom spektaklu

"Meni je ovo bio najteži meč u životu, ne znam kako sam ostao u dvorani. Jer, ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vrijedni pomena, nego je puni Đoko Pavićević", rekao je trener Mornara

49597 pregleda 228 reakcija 92 komentar(a)
Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

U Baru je viđen košarkaški spektakl, Mornar se suprostavio Partizanu, ali nije mogao da izbjegne ubjedljiv poraz u 14. kolu AdmiralBet ABA lige.

"Crno-bijeli" su slavili 98:76, a trener Mornara Mihailo Pavićević je nakon duela uglavnom pričao o bratu Đorđiju Pavićeviću koji je u srijedu uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa još tri osobe krijumčario cigarete odnosno učinio krivično djelo "stvaranje kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave"...

"Hvala Željku Obradoviću, najvećem treneru u istoriji ove igre u Evropi, na lijepim riječima koje je izgovorio. Za prave ljude to znači puno, a oni koji nisu vrijedni pomena - neka se kriju u rupama", rekao je Pavićević i dodao:

"Meni je ovo bio najteži meč u životu, ne znam kako sam ostao u dvorani. Jer, ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vrijedni pomena, nego je puni Đoko Pavićević. Iako mi je brat, ja moram da mu zahvalim jer je priredio još jedan spektakl ovom gradu. Vraćaju mu na lijep način, ali neću o tome - ovo je sport i njega ću se držati. Kada budem htio glasnuću se javno i svi će čuti moje mišljenje. Ti miševi treba da znaju da mi srca imamo i za ljubav i za druge stvari", istakao je Pavićević.

Nastavio je:

"Sedam punih godina priređujemo gradu i državi Crnoj Gori košarkaški spektakl o kojem se uvijek u superlativu priča. Na to smo ponosni, košarka će se igrati i poslije nas, ali ostaće ovo zlatnim slovima upisano u barskoj istoriji sporta, i ne samo barskoj".

Partizan je bio neumoljiv u "Topolici".

"Čestitam mom timu na izuzetnoj borbi i želji. Bilo je perioda kada smo igrali pametno, ali kvalitet je kvalitet. Daćemo sve od sebe da opstanemo u ligi, borićemo se dok god budemo imali nadu. Hrabre sreća prati i nadam se da ćemo uspjeti u toj namjeri. Januar je zbog rasporeda vjerovatno odlučujući, imamo mečeve protiv direktnih konkurenata i ako budemo igrali kao što smo u nekim momentima protiv Partizana, imamo razloga da se nadamo", zaključio je Pavićević.

Bonus video: