Obradović: Žao mi je što je familija Pavićević došla u ovu situaciju

"Bila je ovo utakmica u kojoj je trebalo da igramo ozbiljno i pokušavali smo sve vrijeme da igramo tako", rekao je trener Partizana

12597 pregleda 11 komentar(a)
Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

Košarkaši Partizana su u Baru došli do 10. pobjede u AdmiralBet ABA ligi i to je ono što je najvažnije za trenera Željka Obradovića.

"Bila je ovo utakmica u kojoj je trebalo da igramo ozbiljno i pokušavali smo sve vrijeme da igramo tako", rekao je Obradović.

Još jednom je ponovio da je veliki prijatelj sa porodicom Pavićević koja vodi Mornar.

"Atmosfera u dvorani je bila sjajna i hvala navijačima. Ali, moramo da pričamo o tome zašto su navijači Paritzana bili u dvorani - to je zahvaljujući ljudima koji su podigli Mornar. Familiji Pavićević - Đoku i Mihailu, mojim prijateljima. Žao mi je što su došli u situaciju u koju su došli, nadam se da će sve biti u najboljem redu", istakao je Obradović.

Mornar je posljednji na tabeli regionalnog takmičenja, včeka ga borba za opstanak.

"Najiskrenije bih volio Mornar opstane. Pavićevići su uložili ogromnu energiju svih ovih godina i nadam se da će ispuniti cilj. Atmosfera? Lijepo je vidjeti sve ovo. Daj bože da svaka hala u ABA ligi bude ispunjena do posljednjeg mjesta, kao ovdje i u Zadru prije nekoliko dana. To sigurno treba ovom takmičenju - da je sve fer, korektno i sportski", zaključio je legendarni stručnjak.

Bonus video: