Megi se vratio: Meč sa Burgom od ogromne važnosti, želimo da odbranimo Moraču

Pauza je prošlost za beka Budućnost Volija, a novi izazovi njega i "plave" očekuju u srijedu kada u Podgoricu stiže Burg

10385 pregleda 2 komentar(a)
Megi, Foto: ABA/Filip Roganović
Megi, Foto: ABA/Filip Roganović

Utakmica sa Mornarom još jednom je donijela mnogo problema, ali i dvije pozitivne stvari za Budućnost Voli - osim važne i teške pobjede to je i povratak Flečera Megija.

Sjajni trojkaš iz Orlanda pauzirao je zbog zdravstvenih problema, a povratak na parket obilježio je sa četiri poena (jedna trojka) za devet minuta.

"Sjajno je opet osjetiti adrenalin koji dolazi sa utakmicom, ponovo igrati, biti kompetitivan i na kraju slaviti", poručio je Megi za klupski sajt.

Mnogo padova imala je Budućnost ove sezone, posebno u Evrokupu, a već u srijedu u tom takmičenju očekuje je novi meč, još jedan na kojem momci Andreja Žakelja nemaju pravo na grešku - u Moraču stiže Burg.

"Čeka nas utakmica od ogromne važnosti - bićemo spremni i igraćemo čvrsto cijeli meč", istakao je megi.

Šta bi trebalo da bude ključ za pobjedu?

"Ako želimo da slavimo moraćemo da odigramo mnogo bolju defanzivu nego u Francuskoj - i to tokom cijele utakmice. Naš napad mora da bude tečniji i precizniji u najvažnijim momentima utakmice. Vjerujem da ćemo uz pomoć navijača odbraniti domaći teren i doći do jako važne pobjede", zaključio je Megi.

Utakmica sa Burgom u srijedu igra se od 19 sati - prvi meč na istoku Francuske završen je pobjedom domaćina 78:73.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: