Mihailović: Nadam se da je pobjeda nad Burgom prekretnica u sezoni

"Nadam se da ćemo iskoristiti ovaj momentum i u pravom ritmu ući u seriju pobjeda", rekao je bek Podgoričana

6436 pregleda 4 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Često je košarkaše Budućnost Volija ove sezone sputavao pritisak, a sinoć su pokazali da mogu i da se nose s velikim imperativom, jer se u duelu sa Burgom tražilo samo jedno - pobjeda.

"Plavi" su slavili 78:74 tako što su se vratili iz minusa od 11 razlike, i ostali u igri za plasman u osminu finala Evrokupa.

"Iskreno se nadam da ova pobjeda može da bude prekretnica u sezoni. Raduje nas sve dobra reakcija u drugom poluvremenu, iako drugu četvrtinu nismo odigrali na nivou na kom smo željeli. Ovo je svakako bitan trijumf za nastavak sezone. Nadam se da ćemo iskoristiti ovaj momentum i u pravom ritmu ući u seriju pobjeda", rekao je bek Podgoričana Vladimir Mihailović.

Mihailović je odigrao veoma dobro posljednja dva meča - protiv Mornara je upisao 27 poena i bio MVP 15. kola AdmiralBet ABA lige, Burgu je ubacio 11...

"Osjećam se dobro, trudim se da dam maksimalan doprinos. Nekada to rezultira sa više prostora u napadu, a nekada ne", dodao je Mihailović.

Budućnost u nedjelju gostuje Krki (17 sati).

"U subotu krećemo na neku vrstu turneje - imamo tri utakmice bez povratka u Podgoricu između mečeva. To će sigurno biti zahtjevan period, ali je i vrlo važan jer nas očekuju bitni mečevi u oba takmičenja. Krka će biti maksimalno naoštrena jer je u teškoj situaciji, željeće trijumf, a na nama je da je u tome osujetimo i opravdamo ulogu favorita", istakao je Mihailović.

Bonus video: