Ker: Dejan je unosio sreću i svjetlo u svaki dan sa svojom strašću i energijom

Dejan Milojević je preminuo u 47. godini

11938 pregleda 4 komentar(a)
Dejan Milojević, Foto: nba.com/warriors
Dejan Milojević, Foto: nba.com/warriors

Trener Golden Stejta, Stiv Ker poručio je da je uništen iznenadnom smrću Dejana Milojevića.

Dejan Milojević je preminuo u 47. godini. Nekadašnjem krilnom centru i treneru Budućnosti je pozlilo u Solt Lejk Sitiju, gdje je sa kolegama iz Golden Stejt Voriorsa bio na timskoj večeri pred meč sa Jutom.

Milojević je u Golden Stejtu bio zadužen za rad sa centrima.

"Uz to što je bio sjajan košarkaški trener, Dejan je bio jedan od najpozitivnijih i najboljih ljudskih bića koje sam ikada poznavao. Unosio je sreću i svjetlo u svaki dan sa svojom strašću i energijom“, poručio je Stiv Ker, trener Golden Stejta koji je povodom smrti Dejana Milojevića posebno objavio i saopštenje.

"Apsolutno smo skrhani iznenadnom smrću Dejana Milojevića, ovo je šokantan i tragičan udarac za sve koji su povezani sa Voriorsima i nevjerovatno težak period za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali nevjerovatno zadovoljstvo da radimo sa njim. Tugujemo sa njegovom suprugom Natašom i njihovom djecom Nikolom i Mašom", stoji u objavi Voriorsa.

Milojević je nedavno bio gost u podkastu "Alesto", kod sportskog novinara Aleksandra Stojanovića kada je govorio o planovima...

"Ne pravim dugoročne planove uopšte. Bukvalno, ono, godina za godinom. Želim da uživam u toj godini u kojoj sam, da mi ta godina, taj mjesec, ta nedjelja i taj dan prođu što bolje. Čemu se radujem? Današnjoj utakmici sa Detroitom i sjutrašnjem viđenju sa Darkom i sa Ivom. To su trenutno moja očekivanja od sljedeće nedjelje", rekao je tada, uz osmijeh, Milojević.

Bonus video: