Tanjevićev šou: Pola Srbije Crnogorci, a Sale se žali na mog jednog malog Amerikanca

"Reprezentacija Crne Gore je počastvovana što igra sa košarkaškim velesilama. Pravi orah da se vidi da li imamo čvrste zube. Dobro smo se pripremili. Očekujem da se uhvatimo za vrat sa svima, ambiciozni smo, imamo mlad tim", poručio je Tanjević na pres konferenciji
61 pregleda 143 komentar(a)
Bogdan Tanjević, Foto: KSCG
Bogdan Tanjević, Foto: KSCG
Ažurirano: 11.08.2017. 13:08h

Košarkaška reprezentacija Crne Gore večeras od 21 sat igra sa Grčkom u prvom meču Trofeja Beograd.

Biće to sjajna provjera za izabranike Bogdana Tanjevića, koji su minulih 20-ak dana trenirali na Zlatiboru.

Grčka je jedna od najjačih evropskih selekcija, sa NBA zvijezdom Janisom Antetokunmpom, asom Milvokija.

S obzirom na to da je prvi meč, biće rano da se donose bilo kakvi zaključci, ali biće interesantno vidjeti koliko mogu “crveni” u duelu sa super-jakim rivalima, kakvi su Grčka i domaćin Srbija.

"Reprezentacija Crne Gore je počastvovana što igra sa košarkaškim velesilama. Pravi orah da se vidi da li imamo čvrste zube. Dobro smo se pripremili. Očekujem da se uhvatimo za vrat sa svima, ambiciozni smo, imamo mlad tim", poručio je Tanjević na pres konferenciji.

Selektor Crne Gore je stvorio sjajnu atmosferu na konferenciji za medije, pravi mali šou napravio je Tanjević, govoreći i o ulozi koju će Tajris Rajs imati u nacionalnom timu.

U jednom trenutku se obratio selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću.

"Pola Srbije Crnogorci, a Sale se žali na mog jednog malog Amerikanca. Pristalica sam toga. Igrač kao Rajs može da nam digne kvalitet. Amerikanac koga smo imali prošle godine nije komandovao, nego dizao ekipu. Rajs će sada komandovati", rekao je Tanjević.

Bonus video: