NBA postaje dosadna: Golden stejt stvara najbolji tim svih vremena

Ukoliko dovedu nekadašnjeg asa Indijane, šampioni bi od sezone 2018/2019 mečeve počinjali u sastavu Stef Kari, Klej Tompson, Kevin Durent, Pol Džordž i Drejmond Grin
84 pregleda 4 komentar(a)
Pol Džordž, Foto: Beta/AP
Pol Džordž, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.08.2017. 09:34h

Golden stejt je prošle sezone nadmoćno osvojio titulu u NBA ligi, a odlaskom Irvinga iz Klivlenda, čini se da i naredne neće imati konkurenta u borbi za šampionski prsten.

Američki mediji javljaju, međutim, da "ratnici" žele da budu još jači, odnosno da od 2018. godine naprave najbolju petorku svih vremena.

Golden stejt planira, naime, da dovede Pola Džordža, koji će sljedeće sezone biti u Oklahomi, a zatim postati slobodan igrač.

Ukoliko dovedu nekadašnjeg asa Indijane, šampioni bi od sezone 2018/2019 mečeve počinjali u sastavu Stef Kari, Klej Tompson, Kevin Durent, Pol Džordž i Drejmond Grin.

Bila bi to ol-star petorka, što se u istoriji lige nikada nije dogodilo.

Ako bi krenuli na Džordža, "ratnici" bi morali da se odreknu nekih igrača sa klupe, poput Igudale i Bela, ali sa zastrašujućom startnom postavom, sa petoricom igrača koji mogu da ubace prosječno 20 poena po meču, velika pomoć rezervi neće ni biti potrebna...

Bonus video: