Budućnost Voli protiv Mege, Žakelj: Moramo da obratimo pažnju na osnovne stvari

Budućnost Voli sjutra (12) gostuje Megi u 18. kolu Admiralbet ABA lige

5767 pregleda 5 komentar(a)
Kenan Kamenjaš, Foto: KK Budućnost Voli
Kenan Kamenjaš, Foto: KK Budućnost Voli

Seriju od tri vezana gostovanja u Admiralbet ABA ligi, košarkaši Budućnost Volija završavaju sjutra, tačno u podne, na gostovanju Megi u 18. kolu.

"Plavi" su u međuvremenu šanse za plasman u plej-of Evrokupa sveli na minimum, više ništa od njih ne zavisi, pa će u Admiralbet ABA ligi pokušati da se izbore za što bolju poziciju uoči doigravanja.

"Još jedan vrlo težak meč protiv tima koji igra dobru košarku. Mega igra dosta otvoreno, jednostavno, sa puno trčanja, agresivnosti i skokova", rekao je u najavi meča trener Budućnosti, Andrej Žakelj.

Budućnost je favorit, ali to ništa ne garantuje.

"Ako želimo dobar rezultat, moramo da budemo fokusirani i da obratimo pažnju na osnovne stvari. Sigurno težak meč, ali sa pravim pristupom smo favoriti i moramo to da opravdamo", poručio je Žakelj.

U odnosu na prethodni meč protiv Budućnosti, Megu je napustio Nikola Topić, a stigao je Lovro Gnjidić.

"Igramo protiv mlade ekipe, koja je na polusezoni ostala bez najboljeg igrača. Umjesto Topića je stigao Gnjidić i dobro se uklopio. Sigurno će biti teška utakmica, u neobičnom terminu. Mega je do prošlog kola vezala četiri pobjede. U dobrom su ritmu, biće motivisani protiv nas, da se pokažu u punom boljem svjetlu nego protiv Partizana", rekao je centar Budućnost Volija Kenan Kamenjaš.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: