Bankero nije dao šansu Detroitu, Bostonu najbolji skor u ligi

Njujork je izgubio od Bostona (116:102), Detroit od Orlanda (112:109), a jedinu pobjedu na svom parketu ostvarila je Minesota nad Bruklinom (101:86)

3956 pregleda 0 komentar(a)
Bankero je iskoristio posljednji napad u Detroitu, Foto: REUTERS
Bankero je iskoristio posljednji napad u Detroitu, Foto: REUTERS

Njujork je na domaćem parketu izgubio od Bostona (116:102), Detroit od Orlanda (112:109), dok se Minesota u drugom poluvremenu poigravala sa Bruklinom (101:86).

Džejlen Braun je bio najbolji kod Kelta, postigao je 30 poena uz osam skokova, dok je Branson opet bio najboji u ekipi Njujorka sa 39 poena i devet asistencija.

"Iz utakmice u utakmicu trudimo se da budemo pametniji, bolje smo organizovani na parketu nego prošle godine", kazao je Braun.

Boston ima najbolji skor u NBA ligi sa 44 pobjede i 12 poraza.

Neizvjesnu utakmicu u gradu automobila riješio je Paulo Bankero. Na 12 sekundi do kraja pri neriješenom rezultatu uzeo je loptu, pogodio preko centra Džejlena Durena uz dodatno bacanje. Detroitu je ostalo svega 0,8 sekundi da proba da izbori produžetak, ali Kejd Kaningem nije pogodio sa svoje polovine.

Kaningem sa 26 peona je bio najefikasniji na utakmici, a kod Orlanda Bankero sa 15, po poen manje su upisala braća svjetskih prvaka iz Nejmačke, Vagner.

Entoni i Edvards, koji je naglasio da je bolji košarkaš od Luke Dončića i Šej Gildžesa Aleksandra i da će biti zaštitno lice najjače košarkaške lige povlaćenjem Lebrona Džejmsa, bio je najefikasniji u ekipi Minesote sa 29 poena i osam skokova.

Bonus video: