Pavićević: Ne možemo da prijetimo Zvezdi, ali ćemo prirediti spektakl

Mornar sjutra (21) u 21. kolu AdmiralBet ABA lige dočekuje Crvenu zvezdu

10028 pregleda 37 reakcija 9 komentar(a)
Mihailo Pavićević., Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Mihailo Pavićević., Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Do kraja sezone u AdmiralBet ABA ligi košarkaši Mornara će se boriti za opstanak, a sjutra ih (21) u "Topolici" očekuje najteža utakmica na tom putu.

U Bar dolazi Crvena zvezda, lider takmičenja, koja je apsolutni favorit u ovom meču. U Mornaru su svjesni da ne mogu da prijete "crveno-bijelima", ali poručuju da će publici, koja dođe u "Topolicu" prirediti spektakl.

"Nakon reprezentativne pauze nikada ne znate u kakvom će stanju biti ekipa, igrači i kako će odreagovati. U goste nam dolazi učesnik Evrolige sa izuzetno jakim rosterom. Crvenoj zvezdi ne može niko da prijeti u ABA ligi, pa tako ni mi, ali nam je drago što ćemo našoj publici prirediti još jedan košarkaški spektakl", rekao je trener Barana, Mihailo Pavićević.

Mornar do kraja sezone mora da prati i utakmice Krke, koja ima isti broj pobjeda (4), ali bolji međusobni skor. "Dolazi nam u goste jaka, evroligaška ekipa i ne treba tu puno trošiti riječi. Na nama je da na teren izađemo maksimalno koncentrisani, sa jakom energijom kako bismo uživali u ovom spektaklu", poručio je košarkaš Mornara Milija Miković.

Karte za ovu utakmicu koštaju 20 eura, a mogu se kupiti u kancelarijama kluba ili u teretani Mornar u dvorani "Topolica". Na dan utakmice ulaznice će se moći kupiti i na biletarnici dvorane.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: