Pavićević: Neće biti smak svijeta ni ako ispadnemo

„Nema vremena da se kuka, nama je svaka utakmica borba za život. Značila bi nam puno pobjeda u Splitu, imali smo periode dobre igre, ali i soliranja. To je rival znao da kazni", istakao je trener Mornara

3658 pregleda 11 komentar(a)
Foto: KK Split/Ivica Čavka
Foto: KK Split/Ivica Čavka

Mornar je prilično lako pao u Splitu (87:75), pa trener Mihailo Pavićević nije krio da je nezadovoljan pristupom u većem dijelu meča.

Barani su doživjeli 18. poraz u AdmiralBet ABA ligi.

„Apsolutno je zaslužena pobjeda Splita. Bio je više fokusiran i mnogo agresivniji od nas, posebno u prvom poluvremenu kada smo igrali mekano. Nismo izašli iz bonusa, a kako smo igrali najbolje oslikava posljednji napad protivnik u 2. četvrtini kada smo dozvoli lake poene, tri igrača nisu napravila faul”, rekao je Pavićević i dodao:

„Nema vremena da se kuka, nama je svaka utakmica borba za život. Značila bi nam puno pobjeda u Splitu, imali smo periode dobre igre, ali i soliranja. To je rival znao da kazni", istakao je Pavićević.

Do kraja regularnog dijela su ostala još četiri kola.

"Uradićemo sve da dođemo do opstanka. Neće biti smak svijeta ni ako ispadnemo, ali daćemo sve", zaključio je Pavićević, koji je na pres konferenciji od domaćina dobio na poklon medalju Jugopastike.

Bonus video: