Legende u Beogradu, u rasprodatoj Areni: Kukoč i Rađa dobili ovacije od strane navijača Partizana

Kukoč je poseban gost u Beogradu, povod dolaska legende Čikago bulsa je premijera dokumentarnog filma

15994 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Foto: Euroleague screenshot
Foto: Euroleague screenshot

Legende hrvatske i jugoslovenske košarke, Toni Kukoč i Dino Rađa, pojavili su se večeras u Beogradu na utakmici između Partizana i Olimpijakosa u okviru 32. kola Evrolige.

Kukočev ulazak na teren "Štark arene" je dugo trajao, jer su ga mnogi zaustavljali u hodnicima da se slikaju s njim, a kada se konačno probio do parketa dobio je veliki aplauz navijača Partizana.

Povod dolaska je beogradska premijera dokumentarnog filma o nekadašnjoj legendi Čikago Bulsa.

Slično je je bilo i prilikom ulaskom Dina Rađe, nekadašnjeg asa Bostona i brojnih evropskih klubova, koji je sa Kukočem u timu, noseći dres Jugoplastike, kasnije Popa 84, tri puta zaredom bio prvak Evrope.

Za Kukoča i Rađu je dolazak u Beograd prilika da vide prijatelje i bivše saigrače iz reprezentacije, trenera Partizana Željka Obradovića, sportskog direktora Zorana Savića, ali i predsjednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića, koji je dočekao Kukoča na parkingu dvorane.

Svi oni su dijelili svlačionicu kada je Jugoslavija osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu 1990. u Argentini, kada je 1989. osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Bonus video: