Ferel: Partizan je jedan od boljih timova u Evroligi, biće zabavna utakmica

Budućnost Voli sjutra (19:30) u 25. kolu AdmiralBet ABA lige dočekuje Partizan

7642 pregleda 4 komentar(a)
Jogi Ferel, Foto: ABA Liga/Dragana Stjepanović
Jogi Ferel, Foto: ABA Liga/Dragana Stjepanović

Krajem novembra prošle godine Budućnost Voli je reagovala na tržištu i potpisala Jogija Ferela.

Amerikanac se vratio u Evropu nakon epizode u Kini, a prije potpisa za crnogorskog šampiona spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Partizanu.

Ali, umjesto "crno-bijelog", američki plej je obukao plavi dres Budućnosti, a sjutra će (19:30) u 25. kolu AdmiralBet ABA lige u "Morači" igrati upravo protiv Partizana.

Ekipa Andreja Žakelja u derbiju 25. runde dočekuje "crno-bijele", u bitnom meču kada je riječ o borbi za drugo mjesto pred plej-of.

"Očekujem borben meč. Partizan je jedan od boljih timova u Evroligi. Na teren će izaći sa velikom željom. Radi se o sjajnoj ofanzivnoj ekipi. Mogu da postižu poene iz svih pozicija, poznati su po tome", rekao je u najavi utakmice Ferel.

U prvom duelu ovih ekipa, odgiranom u decembru u Beogradu, Partizan je slavio 96:83.

"Moramo dobro da otvorimo meč, a bitno je i da dobro trčimo i igramo odbranu. Ako to dobro uradimo, onda imamo velike šanse da pobijedimo”, jasan je Ferel.

Amerikanac je imao poruku za navijače:

"Sigurno će biti veliki broj navijača u dvorani, tako da moramo biti spremni svih 40 minuta. Očekujem da dođu u dvoranu i budu glasni. Već su to radili ove sezone, znamo kakva će biti podrška. Vjerujem da će biti zabavna utakmica”, poručio je Ferel.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: