Trener Zlatibora prijavio Đukanovića: Želio je da povrijedi našeg igrača, prijetio je i psovao cijelu našu ekipu

"Sve to je bruka i sramota, tako da tražim od ABA lige da reaguje, što sam naveo i u prijavi kod delegata"

6105 pregleda 8 komentar(a)
Đukanović i Rebec (31) tokom meča u Podgorici, Foto: ABA 2/Saša Janković
Đukanović i Rebec (31) tokom meča u Podgorici, Foto: ABA 2/Saša Janković

Veliki korak napravili su košarkaši Podgorice ka polufinalu NLB Druge ABA lige, tokom prvog četvrtfinalnog meča protiv Zlatibora "letjeli" su terenom "Bemax arene" i sa velikih plus 24 (113:89) putuju na revanš.

U velikoj borbi bilo je i nešto jačih okršaja na terenu, pa je tokom treće četvrtine nakon duela beka domaćih Milutina Đukanovića i Jana Rebeca, sudija crnogorskom košarkašu svirao nesportsku grešku, dok je košarkaš Zlatibora dobio tehničku.

Trener gostiju Strajin Nedović smatra da je Đukanović pretjerao u svemu, kao i da ga je prijavio delegatu susreta.

"Sjajna igra jedne mlade ekipe pada u drugi plan zahvaljujući igraču Podgorice Milutinu Đukanoviću, koji je s namjerom u toku meča želio da povrijedi našeg igrača, koji je već imao povredu te ruke", rekao je Nedović nakon meča za sajt Druge ABA lige.

Kaže i da se se sve nastavilo i kada se meč završio.

"Nakon utakmice prijetio je i psovao cijelu našu ekipu u hodniku, što je bruka i sramota, tako da tražim od ABA lige da reaguje, što sam naveo i u prijavi kod delegata", dodao je Nedović.

I pored ubjedljivog poraza trener Zlatibora vjeruje da njegov tim ima šansi u revanšu.

"U utakmicu smo ušli dekoncentrisano, ali i pored 24 razlike nije ništa gotovo, jer će Podgorica doći na Zlatibor, gdje ćemo pokušati da stignemo zaostatak. Ništa nije nemoguiće i nećemo se predati", zaključio je Nedović.

Bonus video: