Barcokas: Žele da napustim Olimpijakos, mora biti da nešto dobro radim

Barcokas je rekao da ga predsjednik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, napada mjesecima

4233 pregleda 0 komentar(a)
Jorgos Barcokas, Foto: Shutterstock
Jorgos Barcokas, Foto: Shutterstock

Košarkaši Panatinaikosa pobijedili su u ponedjeljak, u velikom derbiju Olimpijakos (77:71), ali se tenzije nakon meča ne stišavaju.

Prvo je gazda Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos na Instagramu prozivao trenera Olimpijakosa, Jorgosa Barcokasa, potom je uslijedio odgovor "crveno-bijelih" iz Atine, a sada se javio i Barcokas.

„Ne mogu da se raspravljam sa predsjednikom Panatinaikosa, to nije moj posao. Trener sam, vodim bitku protiv drugog trenera. Želio bih da iskoristim ovu priliku da izrazim saučešće povodom smrti oca Ergina Atamana“, rekao je trener Olimpijakosa.

Barcokas je izjavio da napadi Janakopulosa na njega traju mjesecima.

„Ako me predsjednik Panatinaikosa mjesecima unazad napada na svaki mogući način, nije moj posao da se time bavim. Nemam društvene mreže, nemam ni medije kao on. Mogao bih da dam intervju, ali ne želim to da radim. Hoću da budem potpuno fokusiran na naš cilj“.

Dva najveća grčka tima su ove sezone odigrala sedam utakmica - PAO je slavio tri, a Olimpijakos četiri puta.

„Utakmice u grčkoj košarci su veoma toksične kada su dva tima izuzetno jaka. Stvari spuštaju na lični nivo, možda mi sve to pričinjava i čast, jer očigledno žele da napustim Olimpijakos. Mora biti da nešto dobro radim“, završio je Jorgos Barcokas.

Bonus video: