Budućnost Voli poželjela Spartaku dobrodošlicu u ABA ligu

Tim čiji dres nosi nekadašnji košarkaš Budućnosti Nemanja Gordić pobijedio je u finalu ekipu Vojvodine, za koju nastupa crnogorski reprezentativac Zoran Nikolić

4500 pregleda 3 komentar(a)
Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović
Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaši Spartaka iz Subotice novi su članovi Admiralbet ABA lige, pošto su u finalnom dvomeču ABA 2 takmičenja oba puta bili bolji od novosadske Vojvodine.

Tim čiji dres nosi nekadašnji košarkaš Budućnosti Nemanja Gordić sinoć je u revanšu u Subotici savladao tim crnogorskog reprezentativca Zorana Nikolića sa 80:74, pošto je i u prvom meču u Novom Sadu slavio 74:73.

Subotičani su debitantni u najjačem regionalnom košarkaškom takmičenju, a čestitika je jutros stigla iz KK Budućnost Voli.

"Košarkaški klub Budućnost Voli želi dobrodošlicu u najjače regionalno takmičenje osvajaču ABA 2 lige, subotičkom Spartaku. Čestitamo na sjajnom rezultatu, izvojevanoj pobjedi u finalu i želimo puno sreće u ABA ligi. Najiskrenije čestitke predsjedniku kluba gospodinu Jaramazoviću, Upravnom odboru, šefu stručnog štaba Vladimiru Jovanoviću i njegovom timu, igračima i navijačima Spartaka. Radujemo se našim duelima u narednoj sezoni", navedeno je iz podgoričkog kluba.

Bonus video: