Pavićević: Budućnost može da dobije bilo koga

"Podgoričani su apsolutni favoriti, jer su u trci za 2. mjesto. Cilj nam je da što bolje odigramo, kako bismo crnogorski derbi učinili zanimljivim za publiku", naglasio je trener Mornara
989 pregleda 0 komentar(a)
Zna se ko je favorit: Mihailo Pavićević, Foto: KK Mornar/Media Pro
Zna se ko je favorit: Mihailo Pavićević, Foto: KK Mornar/Media Pro
Ažurirano: 04.02.2019. 10:19h

Mornar je jako blizu opstanka, jer ima pobjedu više od Zadra i Igokee, a dvije od Olimpije i Krke, kojima su do kraja ABA lige ostala samo po četiri meča.

Zbog toga Barani nemaju imperativ u večerašnjem meču u "Morači" (18 časova) i mogu da odigraju rasterećeno protiv znatno kvalitetnijeg rivala.

"Budućnost ima veoma kvalitetnu ekipu. Može da dobije bilo koga, što se potvrdilo i u Evroligi. Daleko smo iza nje kada je riječ o individualnom kvalitetu. Podgoričani su apsolutni favoriti, jer su u trci za 2. mjesto. Cilj nam je da što bolje odigramo, kako bismo crnogorski derbi učinili zanimljivim za publiku. Ali, rezultat je u njihovim rukama, jer najbolji igrači Budućnosti, zbog izuzetnih individualnih kvaliteta, sami mogu da dobiju utakmicu", naglasio je Mihailo Pavićević.

Barani su se tokom prethodne sedmice rastali sa Malkomom Grantom, koji je otišao u Litvaniju, a pod znakom pitanja zbog smrtnog slučaja u porodici je Strahinja Mićović.

Jedan od aduta Pavićevića je, svakako, Uroš Luković.

"Pobjedom protiv Cibone napravili smo džinovski korak ka opstanku u ligi i do kraja bi trebalo da se zadržimo na sadašnjem mjestu, a to je sredina tabele. Protiv šampiona ABA lige je zadovoljstvo igrati i daćemo sve od sebe da podgorička publika uživa u interesantnom duelu", rekao je centar Mornara.

Bonus video: