Dragičeviću je u Poljskoj kao kod kuće

Dragičević je prošle sezone, imao sjajne brojke - u domaćem šampionatu je imao učinak od 12,4 poena uz šest skokova prosječno, a u plej-ofu bio još bolji, sa 15,5 poena i 8,2 uhvaćene lopte
1 komentar(a)
Vladimir Dragičević, Foto: Galeria.trojmiasto.pl
Vladimir Dragičević, Foto: Galeria.trojmiasto.pl
Ažurirano: 14.07.2017. 14:38h

Vladimir Dragičević i narednu sezonu provešće u Poljskoj.

Crnogorski centar (31, 206cm), koji je bio jedan od najzaslužnijih za treću uzastopnu titulu Zjelone gore, potpisao je novi jednogodišnji ugovor.

Dragičević je prošle sezone, imao sjajne brojke - u domaćem šampionatu je imao učinak od 12,4 poena uz šest skokova prosječno, a u plej-ofu bio još bolji, sa 15,5 poena i 8,2 uhvaćene lopte.

Bio je u najboljoj petorci šampionata Poljske i najkorisniji igrač finalne serije.

“Produžio sam ugovor sa klubom u kome se osjećam kao kod kuće. Zadovoljan sam ugovorom. Mojoj porodici takođe prija život u Poljskoj. Nadam se da ćemo uspjeti da odbranimo duplu krunu i da pokušamo da izborimo plej-of u FIBA Ligi šampiona”, kazao je Dragičević za “Vijesti”.

U FIBA Ligi šampiona, Zjelona gora će igrati u D grupi, sa Bešiktašom, Avelinom, Arisom, Nimburkom, Ostendeom i ekipom koja će stići kroz dodatne kvalifikacije.

Dragičević je karijeru počeo u Lovćenu, a potom je igrao za Budućnost Voli, Laboral Kuću, Spartak iz Sankt Peterburga, Banvit i Ankaru.

Šampion Poljske je dogovorio saradnju i sa nekadašnjim krilnim centrom Budućnost Volija Borisom Savovićem.

Bonus video: