Muta Nikolić sve bliže Partizanu

Nikolić, koji je prošle sezone vodio dorćolski Dinamik, navodno je pristao da preuzme "crno-bijele" nakon što je Aleksandar Džikić sporazumno raskinuo ugovor i došao u Budućnost Voli
104 pregleda 0 komentar(a)
Miroslav Nikolić, Foto: Abaliga.com
Miroslav Nikolić, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 27.06.2017. 15:55h

Košarkaški klub Partizan je izgleda našao trenera - beogradski mediji javljaju da je Miroslav Nikolić na korak od povratka u beogradski klub.

Nikolić, koji je prošle sezone vodio dorćolski Dinamik, navodno je pristao da preuzme "crno-bijele" nakon što je Aleksandar Džikić sporazumno raskinuo ugovor i došao u Budućnost Voli.

"Postoji ideja da Nikolić ode u Partizan, ali još nismo ništa definitivno dogovorili. Što se nas tiče, iako ima ugovor sa Dinamikom na još tri godine, on može da ide bez obeštećenja", rekao je vlasnik Dinamika Velibor Jojić.

Upravo se pominjalo da bi Jojić mogao da postane predsjednik Partizana nakon odlaska Nikole Pekovića.

"Kao partizanovac sam uvijek tu da pomognem. Kada Partizan ne bi bio u tolikim dugovima vjerovatno bih prihvatio da napravim sportsku priču i da vratim klub na grane na kojima je bio. Ali, zanima me samo dobra selekcija, dobar rezultat... Ukratko - sportska strana", kaže Jojić.

Nikolić je bio šampion Jugoslavije sa Partizanom 1997, a godinu kasnije je u sred sezone napustio klub zbog slabih rezultata.

Ekipu je tada preuzeo Milovan Bogojević i odveo Partizan na fajnl-for Lige šampiona.

Popularni Muta ima i dvije titule prvaka države sa ekipom Budućnosti - bio je najbolji 1999. i 2000.

Bonus video: