REAKCIJE NAKON PORAZA OD BELGIJE

Škerović: Jedina pozitivna stvar je da se nismo predavale do kraja

"Iskreno se nadam da ćemo protiv Letonije odigrati bolje, imamo novu šansu, ništa nije gotovo. Ovo je prvi put da Eurobasket počinjemo porazom, pa ćemo vidjeti", rekla je nakon meča Jelena Škerović.
1 komentar(a)
Košarkašice Crne Gore, Foto: FIBA.COM
Košarkašice Crne Gore, Foto: FIBA.COM
Ažurirano: 16.06.2017. 15:05h

Komentarišući poraz na startu Evropskog prvenstva od Belgije (66:64), kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Crne Gore Jelena Škerović je kazala da je "jedina pozitivna stvar je da ekipa nije predavale do kraja utakmice".

"Imale smo nesreću da smo u trenucima kada se lomio rezultat da smo brzopleto išle u napad, napravile smo neke brze faulove, i dozvolile protivniku lake poene iz slobodnih bacanja. Mislim da je to bio najveći problem. Imale smo mnogo izgubljenih lopti, faulova u napadu. Iskreno se nadam da ćemo protiv Letonije odigrati bolje, imamo novu šansu, ništa nije gotovo. Ovo je prvi put da Eurobasket počinjemo porazom, pa ćemo vidjeti", rekla je nakon meča Jelena Škerović.

Selektor Roberto Injiges je potvrdio da je utakmica izgubljena u prvoj četvrtini.

"Nijesmo dobro krenuli i protivnik je to iskoristio da dođe do značajne prednosti. Prva dionica i izgubljene lopte su nas koštale boljeg rezultata. Nijesmo odigrali na startu meča onako kako smo dogovili, a detalji koje nijesmo ispoštovali su nas doveli u sitaciju da se Belgija ''odlijepi'' već nakon prve četvrtine. Ovo je velika lekcija, a igračicama sam rekao da ništa nije gotovo i da ništa nije izgubljeno. Okrećemo se veoma važnom meču protiv Letonije. Biće to još jedan težak meč, a najvažnije je da mi odigramo onako kako možemo", kazao je nakon meča selektor Injiges.

Preporučujemo za Vas