Dejan Radonjić ponovo želja Baskonije

Crnogorski trener je prethodna dva ljeta bio velika želja ovog kluba, prošlog je čak i bio u Španiji na pregovorima, ali je na kraju ipak ostao na Malom Kalemegdanu.
50 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: ABA LIGA
Dejan Radonjić, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 16.06.2017. 09:17h

Iako su čelnici kluba nedavno produžili ugovor sa Alonsom, aktiviravši klauzulu u istom, Sito Alonso neće biti trener Baskonije u sezoni 2017/18, piše španski "El Mundo Deportivo".

Eliminacija od Valensije u polufinalu Endesa lige, očigledno, je bila ključna za odluku o promjeni, pa bi saradnja između 41-godišnjeg stručnjaka i jednog od najuspešnijih španskih košarkaških klubova trebalo da bude završena uskoro, već poslije jedne sezone.

Španski list piše da je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ponovo u fokusu Baskonije, nakon što je crnogorski trener prethodna dva ljeta bio velika želja ovog kluba, prošlog je čak i bio u Španiji na pregovorima, ali je na kraju ipak ostao na Malom Kalemegdanu.

Navijači Zvezde su pokrenuli akciju da se Radonjiću ponudi novi ugovor, a tu je i faktor završnog turnira Evrolige – koji je na programu u Beogradu naredne godine.

Baskonija nije jedina zainteresovana za Radonjića, pošto se nedavno pojavila informacija da ga želi i Barselona.

Radonjić i njegovi momci imaće priliku da od 20 časova osvoje drugu triplu krunu u tri sezone, ukoliko savladaju FMP Želenik pred svojim navijačima i u trećem susretu finala Superlige Srbije.

Bonus video: