Tivćanima zlato, Đaolicama srebro na turniru veterana u Subotici

"Naši košarkaši i košarkašice bili su zapaženi na turniru, a o tom najbolje govore osvojeni pehari. Osim zapaženih rezultata uživali smo tri dana sa 325 bivših košarkaša i košarkašica širom regiona", kazala je članica Đaolica, Andrijana Radoman.
319 pregleda 0 komentar(a)
Basket Tivat, Foto: Privatna arhiva
Basket Tivat, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.06.2017. 11:06h

Crnogorski veterani nastup na tradicionalnom 20. po redu međunarodnom košarkaškom turniru u Subotici završili su sa tri medalje - po jednom zlatnom, srebrnom i bronzanom.

Veterani iz Tivta, ekipa Basket Tivat, osvojili su prvo mjesto u kategoriji preko 35, srebrne su bile veteranke iz Podgorice, Đaolice (preko 45), dok je bronzana medalja pripala nikšićkim košarkašima, Nikšić 1995, u kategoriji preko 35 godina.

"Naši košarkaši i košarkašice bili su zapaženi na turniru, a o tom najbolje govore osvojeni pehari. Osim zapaženih rezultata uživali smo tri dana sa 325 bivših košarkaša i košarkašica širom regiona. Ovaj nadasve lijep događaj završio se u velikoj sali Opštine Subotica uz zajedničku pjesmu Novih fosila "Za dobra stara vremena", kazala je članica Đaolica, Andrijana Radoman.

Tradicionalni, 20. turnir košarkaških veterana i veteranki u Subotici okupio je 29 ekipa iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Italije i Slovenije, koje su bile podijeljene u četiri grupe i dvije starosne kategorije.

Bonus video: