Košarkaški kamp i ovog ljeta u Kolašinu

Ovog ljeta se očekuje još veći broj djece iz inostranstva, što bi trebalo da doprinese i promociji Kolašina kao turističke destinacije
61 pregleda 0 komentar(a)
Košarkaški kamp Kolašin, Foto: Basket Kamp Kolasin
Košarkaški kamp Kolašin, Foto: Basket Kamp Kolasin
Ažurirano: 17.05.2017. 12:46h

Košarkaški kamp "Kolašin" biće organizovan treći put za redom u Crnoj Gori.

Nakon uspjeha koji je ostvaren u prethodne dvije sezone organizatori najavljuju još veće interesovanje djece i bolju posjetu na ovogodišnjem kampu koji je namijenjen za dječake i djevojčice uzrasta od 9 do 17 godina.

Svi polaznici kampa radiće u grupama, po posebno kreiranom programu, a selekcija će se vršiti po godištu i usvojenom košarkaškom znanju.

"Kamp organizuju bivši reprezentativci Crne Gore Vlado Šćepanović, Nikola Peković i Savo Đikanović, a njegov cilj je da se osim zdravih stilova života prezentuju i ljepote Crne Gore i utiče na razvoj turizma", stoji u saopštenju.

Raspored smjena je sljedeći:od 02.07. do 09.07. (I smjena), od 09.07. do 16.07. (II smjena), od 16.07. do 23.07.2017 (III smjena).

"Za protekle dvije sezone kroz kamp je prošlo skoro 500 djece, što svjedoči o kvalitetu rada i interesovanju. Prošlog ljeta kamp je postao internacionalan i naši gosti su, osim dječaka i djevojčica iz Crne Gore, bili i mališani iz Srbije, Kosova, Danske, Belgije i Sjedinjenih Američkih Država", rekao je Savo Đikanović.

Ovog ljeta se očekuje još veći broj djece iz inostranstva, što bi trebalo da doprinese i promociji Kolašina kao turističke destinacije.

Košarkaški kamp "Kolašin" je već u prve dvije sezone pokazao ozbiljnost, ne samo stručnim i kvalitetnim radom, već i dovođenjem evropskih i NBA zvijezda koje su ga učinili još interesantnijim.

Bonus video: