Radonjić: Nisam nešto prezadovoljan

"Zvezda je zaslužila trijumf. Ja sam napravio nekoliko grešaka i to nas je koštalo. Izvinjavam se igračima", istakao je pomoćni trener Cedevite Đanmarko Poceko
5 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Aba-liga.com
Dejan Radonjić, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 10.04.2017. 20:00h

Crvena zvezda je pobjedom od 81:66 otvorila finalnu seriju ABA lige protiv Cedevite, a trener Dejan Radonjić ponovio da njegov tim čeka težak posao na putu ka odbrani titule.

"Nisam nešto prezadovoljan utakmciom zato što znam da nas sjutra čeka težak zadatak i da u je u ovim serijama izuzetno opasan drugi meč. Imamo iskustvo od prije nekoliko godina kada smo napravili razliku protiv Partizana i misli smo da je to - to, ali nije to bilo realno", rekao je Radonjić i dodao:

"Cedevita je pokazala kvalitet večeras. Krajnji rezultat nije realan odnost snaga, niti je ikada bio. Početak utakmice je bio sjajan za njih, koristili su svaku situaciju i kvalitet i mi smo morali da "izgaramo" na terenu, a tu je bio veoma značajna simbioza terena i tribina", dodao je Radonjić.

Pomoćni trener Cedevite Đanmarko Poceko, koji je vodim tim umjesto suspendovanog Veljka Mršića, imao je svoj šou na pres konferenciji, jer je sebe nazvao "klovnom" i "budalom".

"Zvezda je zaslužila trijumf. Ja sam napravio nekoliko grešaka i to nas je koštalo. Izvinjavam se igračima", istakao je Italijan.

Bonus video: