Zuros: Izgubili smo koncentraciju na početku drugog poluvremena

"Želim Zvezdi sve najbolje u Evroligi i ABA ligi, a kolegi Radonjiću čestitam na svemu što radi", rekao je Zuros
3 komentar(a)
Zuros, Foto: Aba-liga.com
Zuros, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 04.04.2017. 19:35h

Trener Budućnost Volija Ilijas Zuros kazao je nakon poraza njegovog tima od Crvene zvezde u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige da je rival zaslužio prolaz u finale.

"Čestitam košarkašima Zvezde na pobjedi i na ulasku u finale. Igrali su dobro večeras i više su zeljeli pobjedu od nas. Igrali smo u sjajnoj kosarkaškoj atmoaferi, u maloj dvorani, koja nam vraća sjećanja na neka stara vremena. Čestitam i mojim momcima, dali su što su mogli. Pala nam je koncentracija nakon poluvremena, dozvoli smo rivalu da podigne igru i samopouzdanje u nastavku. Želim Zvezdi sve najbolje u Evroligi i ABA ligi, a kolegi Radonjiću čestitam na svemu što radi", rekao je Zuros.

Dejan Radonjić je rekao da je Budućnost izvukla maksimum iz njegovog tima.

"Budućnost je odigrala dobar meč u Podgorici i mi smo morali da budemo na visokom nivou večeras. Krenuli smo dobro, ali smo ispustili deset razlike. Međutim, u trećoj četvrtini smo odigrali solidno u odbrani i dobro u napadu, kontrolisali razliku i priveli meč kraju. Cijele godine smo u napornom i žestokomn ritmu, borili smo se i izborili za prednost domaćeg terena u finalu, a znao sam da će u plej-ofu biti teže nego u regularnom djelu. Budućnostje u polufinalnoj seriji podigla nivo igre i iz nas izvukla maksimum", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Milko Bjelica je kazao da je ekipa odigrala dobro u važnoj utakmici.

"Odigrali smo mnogo bolje nego u Morači. Igrali smo strpljivo, gradili igru i.pobijedili", kazao je Bjelica.

Bonus video: