Bivša NBA zvijezda: Droga mi je ubila želju za košarkom

"Kajem se zbog svega što sam uradio, i sebi i ljudima koji me vole. Droga mi je uništila život, uništila ljubav prema košarci. Bio sam izgubljen", rekao je Odom
1 komentar(a)
Lamar Odom, Foto: Reuters
Lamar Odom, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.03.2017. 06:48h

Lamar Odom, nekada najbolji šesti čovjek NBA lige, dvostruki šampion, američki reprezentativac i olimpijac, prije godinu i po bio je na ivici života i smrti, nakon što je u nesvjesnom stanju pronađen u jednom bordelu, blizu Las Vegasa.

Bivši as Lejkersa sada je na putu oporavka, u januaru je produžio rehabilitaciju u specijalizovanoj klinici u San Dijegu, i spreman je, kaže, za novi život.

"Kajem se zbog svega što sam uradio, i sebi i ljudima koji me vole. Droga mi je uništila život, uništila ljubav prema košarci. Bio sam izgubljen", rekao je Odom.

On je za američke medije kazao da je imao dva srčana udara, te noći, u oktobru 2015. godine...

"Čudom sam ostao živ", rekao je Odom.

"Bila je to samo jedna od uobičajenih noći. Mnogo kokaina i žena. Ne sjećam se ni sa kim sam bio, a znao sam da zaspim sa dvije djevojke, probudim se četiri dana kasnije, sa cjevčicama sa kojima sam uzimao kokain, u mojim ustima", rekao je Odom, koji je u šou-biznis javnosti poznat i kao muž Kloi Kardašijan, sestre starlete Kim Kardašijan.

"Dvije godine sam krio od nje da se drogiram. Kada je saznala - ostavila me. Žao mi je zbog toga, ona je bila moja velika ljubav", rekao je Odom.

Bonus video: