Mornar se sprema za plej-of, povratak Elisa?

Iz kluba ističu da bi odlični centar već sjutra trebalo da doputuje u Bar, a njegovim povratkom Mornar bi posložio sve kockice za odlučujuće mečeve u ovoj sezoni
4 komentar(a)
Elis, Foto: Aba-liga.com
Elis, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 27.03.2017. 16:44h

U miru i tišini svog doma košarkaši Mornara se pripremaju za start takmičenja u plej-ofu domaćeg prvenstva.

Nakon šest dana pauze koje je svojim izabranicima dao šef struke Đorđije Pavićević nakon završetka takmičenja u ABA ligi, ekipa radi u "Topolici" da bi što spremnije dočekala iskušenja koja ih očekuju u samom finišu prvenstva.

Bilo je i određenih kadrovskih promjena. Uzevši u obzir činjenicu da Mornar u nastavku sezone može da računa samo na tri stranca, do njih je moralo da dođe.

Naime, još ranije je saradnja okončana sa Amerikancem Tejtumom i Kanađaninom Andersonom, a klub je napustio i iskusni Vitkovac.

Mornar u svojim redovima ima Džonsa i Volera koji se sa porodicom vratio u Bar, a očekuje se i povratak Elisa, čija je epizoda na Filipinima po svemu sudeći bila neuspješna.

Iz kluba ističu da bi odlični centar već sjutra trebalo da doputuje u Bar, a njegovim povratkom Mornar bi posložio sve kockice za odlučujuće mečeve u ovoj sezoni.

Bonus video: