Zuros: Više su željeli pobjedu; Radonjić: Biće teško u Podgorici

"Čestitam Zvezdi na pobjedi. Više su željeli pobjedu od nas, što je, zapravo, veoma.loše", kazao je Zuros
6 komentar(a)
Zvezda budućnost, Foto: Aba-liga.com
Zvezda budućnost, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 19.03.2017. 20:27h

Trener Budućnost Volija Ilijas Zuros kazao je da se nikad ne predaje, iako je njegov tim i treći put ove sezone poražen od Crvene zvezde, ovoga puta u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige 82:67.

"Čestitam Zvezdi na pobjedi. Više su željeli pobjedu od nas, što je, zapravo, veoma loše. Imali smo čak 17 izgubljenih lopti. Imali smo loša rješenja u napadu, a protiv takvog tima jednostavno se ne može igrati tako. Čestitam navijačima na atmosferi. Zvezdi želim sve najbolje u naredna dva meča u Evroligi, jer je vrlo bitno da se tim iz ABA lige plasira u TOP 8. Što se tiče naredne utakmice, borac sam i nikada se ne predajem", kazao je Zuros.

Dejan Radonjić je bio zadovoljan.

"Zadovoljan sam reakcijom navijača. Jako nam je bila potrebna njihova pomoć. Hvala im na tome. Uspjeli smo kontrolisanom igrom da gradimo rezultat i dođemo do prednosti koju smo držali i održali. Budućnost je pokazala da nas u Podgorici čeka težak meč. Nama sada slijedi Olimpijakos, pa Budućnost, pa Uniks. Borimo se i borićemo se do kraja", kazao je Radonjić.

Nemanja Vranješ bio je najbolji u timu Budućnosti - za nešto više od 11 minuta postigao je 11 poena.

"Čestitam Zvezdi na pobjedi u sjajnom ambijentu. Mi smo smo dobro otvorili meč, igrali dobro 15 minuta. Mislim da je presudio finiš poluvremena, kada su se oni serijom 6:0 odlijepili. Pokušali smo da se vratimo, ali šut za tri poena nas nije nikako služio, a i slabo smo rotirali u odbrani", rekao je Vranješ.

Bonus video: