Zuros: To što smo igrali u drugom poluvremenu nije košarka

"Hvala publici, ima obavezu u nedjelju da dođe i napuni Pionir u polufinalu plej-ofa zbog važnosti meča, ako hoće da gleda Evroligu ponovo", kazao je Dejan Radonjić
15 komentar(a)
Jović, Foto: Beta
Jović, Foto: Beta
Ažurirano: 13.03.2017. 22:36h

Trener Budućnost Volija Ilijas Zuros čestitao je pobjedu Crvenoj zvezdi u duelu sa njegovim timom, ali i na svemu što je uradila u dosadašnjem dijelu sezone.

"Zvezda je igrala mnogo bolje i zaslužila je pobjedu. Čestitke treneru Dejanu Radonjiću i njegovim saradnicima na svemu urađenom, i u ABA ligi i u Evroligi. Za moj tim ne bih ništa rekao, sve što imam reći ću im u svlačionici", rekao je Zuros.

Grčki trener je, ipak, jasno stavio do znanja da je nezadovoljan.

"Očekujem da ćemo igrati bolje u polufinalu. Idemo meč po meč, jer u drugom poluvremenu ono što smo igrali nije bila košarka. A, onda ćemo vidjeti... Zvezda je favorit za osvajanje ABA lige, ne samo zbog partija ove sezone, već zato što ima odličnu osnovu tima, dodati su i mladi igrači, tu je i sjajan stručni štab", rekao je Zuros.

Dejan Radonjić je ponovio da njegov tim ima samo jedan cilj - titulu.

"Spremamo se prvo za Armani, pa onda za Budućnost. Hvala publici, ima obavezu u nedjelju da dođe i napuni Pionir u polufinalu plej-ofa zbog važnosti meča, ako hoće da gleda Evroligu ponovo", kazao je crnogorski trener.

Zvezda je oborila rekord ABA sa 25 pobjeda na 26 mečeva.

"To će ostati zapisano, ali meni ništa ne znači dok ne osvojimo ABA ligu. Neće značiti ništa, ako ne ispunimo taj cilj", rekao je Radonjić.

Bonus video: