Dejan Radonjić: Protiv Budućnosti želimo rekordnu, 25. pobjedu

"Naš cilj nije finale Jadranske lige, već smo kao prioritet na startu sezone naveli da želimo da osvojimo ovo takmičenje", rekao je Radonjić
12 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Betaphoto
Dejan Radonjić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 12.03.2017. 13:59h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegov tim protiv Budućnosti u poslednjem kolu ABA lige neće "birati" rivala u polufinalu, nego želi novu, rekordnu 25. pobedu.

Zvezda će ukoliko dobije Podgoričane protiv njih igrati u polufinalu, dok bi u slučaju poraza išla na Partizan.

"Mi nismo kalkulisali u ovom takmičenju. I pored činjenice da smo prvo mjesto obezbijedili mnogo ranije, naš cilj nije finale Jadranske lige, već smo kao prioritet na startu sezone naveli da želimo da osvojimo ovo takmičenje", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda dočekaće sutra Budućnost u derbi utakmici posljednje, 26. kola Jadranske lige.

U Podgorici, u prvom dijelu sezone, Zvezda je slavila 77:54.

"Ekipa Budućnosti je napravila ekipu za visok plasman, tu je puno dobrih mladih igrača, uz jedan ozbiljan broj iskusnih i vrlo kvalitetnih. Oni mogu da dobiju svakoga, a sa druge strane, pred ovaj meč nerealna su poređenja sa prvom utakmicom u Podgorici, tada je novi trener tek stigao. Mi pred ovaj meč imamo naše želje i prioritete, a to je pre svega da pobijedimo, a drugo da ispravimo elemente kako bi bio zadovoljan igrom", rekao je Radonjić.

Utakmica se igra u Beogradu od 21 sat.

Bonus video: