Čović: Sve što je brzo ispadne loše

"Molim sve da nam pruže bezrezervnu podršku, da budu uz tim sada kada je važno i da priče o eventualnim pozicijama, nekakvim protivnicima, plej-ofu, i čak Fajnal-foru Evrolige ostave po strani", rekao je Čović za klupski sajt
1 komentar(a)
Nebojša Čović, Foto: KK Crvena zvezda
Nebojša Čović, Foto: KK Crvena zvezda
Ažurirano: 11.03.2017. 12:54h

Prvi čovjek KK Crvena zvezda Nebojša Čović spustio je euforiju pred rasplet u Evroligi i ABA ligi i poručio je timu potrebna velika podrška kako bi ispunio visoke ciljeve.

"Djelimično mogu da razumijem zašto je napravljena euforija oko nastupa našeg tima u Evroligi, ali moram da zamolim sve koji žele dobro klubu da euforiju izostave, jer nam neće donijeti ništa dobro. Prevelika su očekivanja, a budžet i okviri u kojima radimo su premali. Zato molim sve da nam pruže bezrezervnu podršku, da budu uz tim sada kada je važno i da priče o eventualnim pozicijama, nekakvim protivnicima, plej-ofu, i čak Fajnal-foru Evrolige ostave po strani", rekao je Čović za klupski sajt.

On je dodao da je klub pokazao da zna šta radi i da je strategija da se ide korak po korak.

"Sve što je prebrzo i euforično, na kraju ispadne kuso i loše", naglasio je predsjednik Zvezde.

Čović ističe da je pred ekipom Dejana Radonjića veoma važan period utakmica i ponovio da je ABA lige prioritet.

"Takmičenje u Evroligi predstavlja nadogradnju, ali bez bilo kakvog opterećenja. Dobro smo za sada odradili ovaj dio posla, a sada slijede najvažniji mečevi. Zato apelujem na naše navijače da nam pruže podršku na predstojećim utakmicama Evrolige, a naročito na polufinalnim utakmicama ABA lige. Važno je da podsjetim koliko je bilo teško protiv Cedevite u Beogradu u prvoj utakmici polufinala ABA lige prošle sezone", zaključio je Čović.

Crvena zvezda je danas vratila iz Madrida poslije ubjedljivog poraza od Reala 98:68, a već u ponedjeljak igra meč posljednjeg kola regularnog toka ABA lige protiv Budućnosti, a dva dana kasnije u Milanu protiv Armanija u Evroligi.

Bonus video: