Budućnost Bemaks u polufinalu protiv Beroe

Budućnost Bemax u Super ligi ima skor od pet pobjeda i dva poraza, a jednu od pobjeda je zabilježila upravo protiv Plej-ofa, u Podgorici, sa 83:60. Plej-of je, sa druge strane, bez pobjede u Super ligi
0 komentar(a)
Nikolina Babić, Foto: Filip Roganović
Nikolina Babić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 08.03.2017. 19:59h

Utakmicom u Sarajevu protiv Plej-ofa, košarkašice Budućnost Bemaxa sjutra veče (meč počinje u 19.30 sati) završavaju superligaški dio WABA lige.

S obzirom na to da je bugarski Beroe večeras kod kuće savladao Atlet iz Celja (93:60), Podgoričanke bez obzira na ishod ovog duela ne mogu bolje od trećeg mjesta na tabeli Top 8 faze, jer je Beroe bolji u međusobnom odnosu u odnosu na „vučice” (dvije pobjede u međusobnim susretima), kao što je Budućnost u prednosti u odnosu na četvrtoplasirano Celje.

Izabranice Gorana Boškovića će, dakle, u polufinalu fajnl-fora u Podgorici, 18. i 19. marta, igrati protiv Beroe (u drugom polufinalu se sastaju Montana i Atlet), a meč protiv Plej-ofa će biti generalna provjera pred završni turnir na kojem će „plave” pokušati da odbrane pehar...

"Ova utakmica treba da nam posluži kao dobra priprema za F4 i treba je odigrati maksimalno ozbiljno bez obzira što u rezultatskom smislu neće puno značiti", rekao je Bošković.

Budućnost Bemax u Super ligi ima skor od pet pobjeda i dva poraza, a jednu od pobjeda je zabilježila upravo protiv Plej-ofa, u Podgorici, sa 83:60. Plej-of je, sa druge strane, bez pobjede u Super ligi.

"Ekipu Plej-ofa smo pobijedili sa velikom razlikom na domaćem terenu. Međutim, to nije nimalo naivna ekipa, pa ćemo se potruditi da odigramo na što većem nivou i da pokušamo prikriti nedostatak naše dvije povrijeđene igračice", rekla je Nikolina Babić.

Bonus video: