Radonjić prezadovoljan, Ataman napustio konferenciju prije pitanja srpskih novinara

102 pregleda 2 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: KK Crvena zvezda
Dejan Radonjić, Foto: KK Crvena zvezda
Ažurirano: 23.02.2017. 20:54h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Galatasaraja i da je od početka kontrolisala igru i rezultat.

"Utakmica sa Galatasarajom ima poseban značaj i dodatno nam je drago što smo bili bolji od njih. Uprkos svemu smo bili veoma dobri i došli do 13. pobjede. Podizali smo nivo igre, dobijali na samopouzdanju i gradili rezultat koji je do kraja bio potpuno pod našom kontrolom", rekao je Radonjić novinarima poslije utakmice.

Zvezda je zabiježila 13. pobjedu u Evroligi ove sezone, pošto je sa 77:58 savladala Galatasaraj i tako napravila važan korak ka plasmanu u četvrtfinale.

"Veoma sam zadovoljan urađenim do sada u Evroligi. Sjećamo se šta se pričalo prije početka sezone. Naša razmišljanja ostaju ista, radimo, spremamo se, oporavljamo, pa ćemo vidjeti šta će to donijeti", kazao je Radonjić.

On je naveo da je veoma značajno to što je ekipa izgradila dobar ambijent poslije trijumfa u Kupu Radivoja Koraća, ali da nije očekivao ovakvu igru u prvoj narednoj utakmici.

"Nije bilo realno da se očekuje da ćemo kontrolisati igru i biti tako dobri poslije svega šta je bilo. Još sam zadovoljniji time i drago mi je da smo uspjeli da nađemo rješenje za takvu situaciju", kazao je trener crveno-bijelih.

Radonjić je rekao da se nada da ekipa više neće imati kadrovskih problema kao u prethodnom periodu, kada je bilo nekoliko povrijeđenih igrača.

Zvezda će u narednom kolu Evrolige dočekati njemački Bamberg.

Trener košarkaškog kluba Galatasaraj Ergin Ataman kratko je analizirao poraz i potom napustio konferenciju za novinare prije nego što je bilo prilike da mu se postavi pitanje.

Ataman je odgovorio na pitanje samo jednom turskom novinaru i potom ustao i otišao.

On je prethodno rekao da nije bilo lako igrati u hali "Aleksandar Nikolić" bez cilja, s obzirom na to da je njegova ekipa ostala bez šanse za plasman u četvrtfinale Evrolige.

"Nije lako igrati u ovakvoj atmosferi bez nekog cilja, a mi smo još prije utakmice izgubili šansu da se plasiramo u plej-of. Nismo imali dovoljno koncentracije protiv agresivne odbrane Zvezde", rekao je Ataman poslije utakmice u Beogradu.

Trener Galatasaraja je u hali "Aleksandar Nikolić" dočekan zvižducima i negodovanjem navijača Zvezde, koje je prije nešto više od tri godine nazvao teroristima, a poslije ubistva pristalice srpskog kluba Marka Ivkovića u Istanbulu.

Bonus video: