Repeša pred Himki: Želimo da nastavimo s pobjedama kod kuće

Budućnost dobila tri vezana meča u Evroligi na domaćem parketu, traži četvrti trijumf u nizu - duel sa Himkijem sjutra u 19 sati
1726 pregleda 1 komentar(a)
Jasmin Repeša i Edvin Džekson
Jasmin Repeša i Edvin Džekson

Budućnost Voli želi četvrtu uzastopnu pobjedu u Evroligi na domaćem parketu, poruka je trenera Jasmina Repeše pred sjutrašnji duel sa Himkijem.

Tim iz Podmoskovlja dolazi u Podgoricu, u okviru 22. kola Evrolige.

Meč u Sportskom centru "Morača" igra se sjutra u 19 sati.

"Ovo je za nas još jedna prilika da se pokažemo na najvećoj košarkaškoj evropskoj sceni. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra u posljednje vrijeme. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i pobjedama kod kuće. Daćemo sve od sebe da ostvarimo novi trijumf", kazao je Repeša.

Budućnost je dobila sve mečeve u Podgorici od dolaska hrvatskog trenera - u Evroligi su pali Darušafaka, Real Madrid i Gran Kanarija, a u ABA ligi Igokea, Cedevita i Mornar.

Podgoričani imaju šest pobjeda u Evroligi - dvije manje od tima iz Podmoskovlja.

"Evroligaški mečevi su uvijek teški, iako su za nas malo lakši kada igramo kod kuće, s obzirom na to da puno vremena provodimo na putevima", kazao je bek Podgoričana, Francuz Edvin Džekson.

"Himki igra bolje otkada je promijenio trenera. Blizu smo na tabeli i biće tijesna utakmica, baš onakva kao što je bila protiv Darušafake, ili Gran Kanarije", dodao je Džekson.

Himki, koji će i u Podgorici biti bez najboljeg igrača, Alekseja Šveda, u prošlom kolu je kod kuće bio bolji od Žalgirisa.

Bonus video: