Zvezda kažnjena sa 12 hiljada eura

"Zbog sve više prekršaja i kazni koje stižu na adresu kluba Zvezda dolazi u apsurdnu situaciju da novac koji zarađuje od prodaje ulaznica i pobjeda u Evroligi praktično vraća u kasu te organizacije u Barseloni, i to u trenutku kada je finansijska situacija izuzetno teška", stoji u saopštenju beogradskog kluba
2 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Betaphoto
Dejan Radonjić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 21.02.2017. 18:20h

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da ga je Evroliga ponovo kaznila zbog propusta, ovog puta u meču sa CSKA, kao i da je izrečena najviša kazna do sada.

"Kako je zvanično u svojoj odluci naveo disciplinski sudija Evrolige, KK Crvena zvezda se kažnjava zbog "velikog broja članova obezbjeđenja, policije i gledalaca koji su zauzimali stepenice i prolaze u "Kombank areni". I pored činjenice da su pojedini argumenti koje je iznio klub u svoju odbranu uzeti u obzir kažnjeni smo novčanom kaznom od 12 hiljada eura", navodi se u saopštenju Zvezde.

Zvezda je navela da je samo u 2017. godini kažnjena sa ukupno 28.500 eura.

"Zbog sve više prekršaja i kazni koje stižu na adresu kluba Zvezda dolazi u apsurdnu situaciju da novac koji zarađuje od prodaje ulaznica i pobjeda u Evroligi praktično vraća u kasu te organizacije u Barseloni, i to u trenutku kada je finansijska situacija izuzetno teška", stoji u saopštenju.

Bonus video: