Gordon najprecizniji, Robinson najatraktivniji a Porzingis najvještiji

0 komentar(a)
Glen Robinson, Foto: Reuters
Glen Robinson, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.02.2017. 08:42h

Košarkaš Hjustona Erik Gordon slavio je u brzom "ispucavanju" trojki u spektaklu koji prati Ol-star u Nju Orleansu. Iako je svaki nastup Gordona publika pratila zvižducima svog bivšeg igrača, on je već u prvom krugu sa 25 poena pokazao da mu to neće smetati.

Stigao je do finala u kojem je imao identičan učinak kao i Kajri Irving iz Klivlenda, ali je u baražu Gordon postigao 21, a Irving svega 18 poena.

U finalu je bio i Kemba Voker, ali je postigao 17 poena.

Prošlogodišnji šampion, Klej Tompson je ispao u prvom krugu.

U zakucavanju na NBA Ol-star vikendu svi su očekivali sigurnu pobjedu Arona Gordona iz Orlanda, pošto mu je prošle godine zamalo izmakao trofej, a pobjednik iz prošle godine, Zak Lavin nije nastupio.

Gordon je tek iz četvrtog puta uspio u svom naumu da loptu kroz obruč probaci uz pomoć drona, a za rivala je imao sjajnog Glena Robinsona Džuniora, koji je briljiantno stigao do finala u kojem je preskočio saigrača, maskotu Indijane i jednu od ljepotica za maksimalnih 50 poena.

U finalu je bio i Derik Džouns a zakucavao je i Deandre Džordan.

Letonac Kristaps Porzingis najvještiji je košarkaš u najjačoj ligi na svijetu. On je u polufinalu "pokvario" 22. rođendan srpskog centra Nikole Jokića, kojeg su mučila dodavanja sinoć, da bi Letonac u finalu bio vještiji i od Hejvorda.

On je na tronu naslijedio Karla Entonija Taunsa, koji je slavio prošle godine.

Bonus video: