Zuros: Pobjeda za predsjednika

Najvažnije je da je večeras bio pravi ambijent, da region može da nam zavidi na ovakvom finalu. Čestitam Budućnosti na pobjedi, ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi slavili", kazao je trener Mornara Đorđije Pavićević po završetku finala
70 pregleda 10 komentar(a)
Košarka Budućnost Mornar, Foto: Savo Prelević
Košarka Budućnost Mornar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.02.2017. 20:53h

Trener košarkaša Budućnost Volija Ilijas Zuros pobjedu u finalu Kupa Crne Gore nad Mornarom 72:68 je posvetio predsjedniku kluba Draganu Bokanu.

"Najvažnije je što smo trijumfovali. Odlično smo odigrali u prvom dijelu, a onda je Mornar promijenio taktiku i zaigrao sa četiri mala igrača. To nas je malo poremetilo. Željeli smo trijumf i na kraju smo pobijedili. Posvećujemo trofej predsjedniku Bokanu, koji čini sve za ekipu", kazao je Zuros.

"Pravi derbi. Znali smo da će biti teško. Kontrolisali smo veći dio meča, ali se Mornar vratio... Na kraju, imali smo više koncentracije. Sve čestitke Mornaru, ali mislim da smo zasluženo slavili", rekao je pred mikrofonima kapiten Budućnosti Suad Šehović.

"Neizvjesna utakmica do samog kraja. Uspjeli smo da stignemo prednost Budućnosti, imali otvoreni šut za pobjedu... Ali, to je sport. Najvažnije je da je večeras bio pravi ambijent, da region može da nam zavidi na ovakvom finalu. Čestitam Budućnosti na pobjedi, ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi slavili", kazao je trener Mornara Đorđije Pavićević po završetku finala.

Uslijedio je sportski pozdrav sa Zurosom....

Bonus video: