Podgoričanke za što bolju startnu poziciju

Tim Gorana Boškovića traži osmu pobjedu, koliko imaju i bugarski klubovi Beroe i Montana
1 komentar(a)
Goran Bošković, Foto: Filip Roganović
Goran Bošković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 13.02.2017. 20:08h

Poslije trijumfa nad sarajevskim Plej-ofom, kojim je obezbijeđen plasman na fajnl-for, košarkašice Budućnost Bemaksa nastavljaju borbu za što bolju poziciju pred finalni turnir.

"Vučice" će sjutra (18.30 časova) u Univerzitetskoj dvorani dočekati Partizan, koji su prije 20-ak dana savladale u Beogradu sa 71:53.

Tim Gorana Boškovića traži osmu pobjedu, koliko imaju i bugarski klubovi Beroe i Montana, koji su na prve dvije pozicije sa skorom 8-2, odnosno 8-3.

"Očekujem dobro izdanje moje ekipe i, naravno, pobjedu. Situacija sa povrijeđenim igračicama se popravlja, jer će u sastavu biti Kristina Topuzović i Anđelika Mitrašinović, ali je pitanje koliko će moći da pomognu nakon samo dva treninga. Bez obzira na to, pobjeda je imperativ. Nastojaćemo da sve utakmice odigramo na što većem nivou. Iskren da budem, nemamo imperativ što se tiče pozicije koju ćemo osvojiti, jer se pred fajnl-for sve briše, a nemam posebnu želju da nekog izbjegnemo", rekao je Bošković, čiji je tim ove sezone doživio tri poraza.

Bonus video: