Pavićević: Čestitam igračima na zalaganju i velikoj pobjedi

"Za nas je ovo mnogo bitna pobjeda. nadam se da će nam poslužiti da nastavimo u pravom smjeru", rekao je Pavićević.
98 pregleda 0 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Aba-liga.com
Mihailo Pavićević, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 08.12.2018. 22:51h

Nakon trijumfa u Železniku protiv FMP-a (84:82), trener Mornara Mihailo Pavićević čestitao je igračima na "veoma značajnoj pobjedi za njegovu ekipu".

"Pogled na tabelu dovoljno govori, u situaciji smo da smo morali da se vadimo. Imali smo dva kiksa kod kuće, protiv Mege i Igokee, i to treba da se nadoknadi", rekao je Pavićević.

Trener Mornara ističe da je pobjeda protiv FMP-a rezultat pauze od 10-ak dana zbog kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Uspjeli da odradimo 10-ak dana dobrog treninga, što nismo od početka sezone zbog naših obaveza u Evrokupu. Pauza se pokazala dobrom, a igračima sam prije utakmice rekao da kada tako rade da nemaju razloga da se plaše i da možemo sigurno da idemo na pobjedu. Ponavljam, za nas je ovo mnogo bitna pobjeda. nadam se da će nam poslužiti da nastavimo u pravom smjeru", rekao je Pavićević.

Barani su imali kontrolu tokom najvećeg dijela meča, a onda su popustili u posljednja tri minuta i dozvolili rivalu da, čak, dođe u priliku da izbori produžetak ili pobjedu.

"Dozvolili smo lake koševe, ali to je košarka i ne može se sve braniti. Čestitam igračima na velikom zalaganju i velikoj pobjedi..." istakao je trener Barana.

Treneer FMP-a Vladimir Jovanović je čestitao Mornaru na zasluženoj pobjedi.

"Mislim, da je ovo bila jedna od naših najlošijih utakmica prije svega u prvom poluvremenu. Previše smo bili nervozni i previše smo gluposti pravili. Treba da dignemo glavu i što prije krenemo naprijed", rekao je Jovanović.

Bonus video: