Zvezda stvarno igra dobro, a to me ne raduje

Male su šanse da ostanem i poslije ove sezone - kazao je Vujošević
16 komentar(a)
Dejan Radonjić i Duško Vujošević, Foto: ABA LIGA
Dejan Radonjić i Duško Vujošević, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 03.02.2017. 11:20h

Bivši trener Partizana Duško Vujošević govorio je u intervjuu za ’Novosti’ o svom boravku u Francuskoj, ali i srpskoj košarci.On je istakao da još nije odlučio da li će na kraju sezone napustiti Limož sa kojim ne bilježi sjajne rezultate ove sezone.

Limož je poslije 17 kola 12. na tabeli sa skorom 7-10 i u nastavku sezone će pokušati da se domogne plej-ofa.

„Do kraja sezone sigurno ostajem, boreći se svakodnevno da uradim što je moguće više u ovoj situaciji u kojoj se nalazim, koja je specifična i delikatna. S druge strane, ono što me podsjeća na rad u Srbiji, to je da u Limožu publika veoma voli košarku i razumije se u nju. Ovo je grad košarke i to je ovde sport broj jedan. Male su šanse da ostanem i poslije ove sezone. Međutim, kada je u pitanju trenutni rad, to nema nikakve važnosti“, kaže Vujošević za ’Novosti’.

On se osvrnuo i na fantastična izdanja Crvene zvezde u Evroligi.

„Moram da kažem da Crvena zvezda igra stvarno dobro. To nije nešto što me raduje, ali to je činjenica. Čak i to što oni sad igraju tako dobro ne opravdava način na koji je ona uspostavljenja, uvođenjem UPPR, likvidacijom dugova, rušenjem Partizana, sprečavanjem sponzora da idu u Partizan i njihovim okretanjem prema Zvezdi, gdje je bio jako bitan uticaj politike, fuzijom dvaju klubova koja nije bila sasvim legalna, gdje su se sakupili tradicija i publika jednog kluba i infrastruktura drugog, što nije bilo urađeno pravno sasvim čisto. Sve ono što sam govorio da je velika zamjerka i mrlja na celu tu priču – ostaje“.

Bonus video: