Lebron: Barkli je hejter i nema kredibilitet

"Neću da mu dozvolim da me ne poštuje. Nisam ja neko ko je bacio čovjeka kroz prozor. Nikada nisam pljunuo dijete", grmio je najbolji košarkaš današnjice
61 pregleda 6 komentar(a)
Lebron Džejms, Foto: Reuters
Lebron Džejms, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.01.2017. 16:40h

Lebron Džejms nije u dobrom ritmu sa Klivlendom, prvi put u karijeri je mjesec završio sa više poraza nego pobjeda. a nakon poraza od Dalasa (104:97) nije birao riječi u želji da odgovori Čarlsu Barkliju koji ga je kritikovao.

Barkli, sada TV komentator i jednako prgav kao kada je bio igrač, nikada u svojim nastupima ne štedi Džejmsa...

"Barkli je hejter. Zbog čega je to što on govori kredibilno, zato što je na televiziji?", zapitao se Džejms i dodao:

"Neću da mu dozvolim da me ne poštuje. Nisam ja neko ko je bacio čovjeka kroz prozor. Nikada nisam pljunuo dijete. Nikada nisam ostavio neplaćen dug u Las Vegasu. Nikada nisam rekao "ja nisam uzor". Nikada se nisam pojavio na Ol-star vikendu tek u nedjelju zato što sam se provodio u Vegasu. Sve što sam radio tokom karijere jeste da sam predstavljao NBA na pravi način. Za 14 godina nikada nisam bio u problemu. Poštovao sam igru. Zaj...e Čarlsa Barklija", grmio je Lebron spominjući Barklijeve "grijehe" kroz igračku karijeru.

Odakle ovakva reakcija Kralja? Džejms je nedavno javno zahtijevao od čelnika Kavsa pojačanja (konkretno plejmejkera) kako bi ekipa bila konkurentna u odbrani titule.

Barkliju se to nije dopalo...

"Neprihvatljivo je i cmizdravo iznad svega. Klivlend je Džejmsu dao sve što je želio. Kavsi imaju najplaćenije igrače u istoriji NBA lige. Htio je Džej Ar Smita i platili su ga. Tražio je Imana Šamperta, kupili su i Kajla Korvera. On je najbolji igrač na svijetu, zar želi da igra u timu sa odličnim igračima? Zar ne želi da se nadmeće?", istakao je Barkli.

Barkli je takođe izjavio i da Džejms nikada neće biti u pet najboljih igrača u istoriji NBA.

Bonus video: