MORNAR NIJE IZDRŽAO PROTIV FAVORITA

Bakić: Bili smo motivisani, ali Zvezda je jaka

76 pregleda 3 komentar(a)
Crvena zvezda - Mornar, Foto: Aba-liga.com
Crvena zvezda - Mornar, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 07.02.2019. 03:19h

Mornar je bio dostojan protivnik Crvenoj zvezdi, ali nije mogao do senzacije protiv lidera ABA lige.

"Došli smo da igramo dobar meč. Bili smo jako motivisani protiv Zvezde koja igra sjajno u ABA i Evroligi. Željeli smo da vidimo gdje smo u odnosu na takvog protivnika. Trudili smo se, imali dobar rezultat 30 minuta, ali na kraju smo posustali. Okrećemo se Cedeviti - to je za nas jedna od najvažnijih utakmica", rekao je plejmejker Mornara Boris Bakić.

Đorđije Pavićević, trener Mornara: Pokušali smo da iskoristimo pad igre Crvene zvezde, kao i nedostatak Jovića, Dangubića i Kuzmića koji mnogo znače ekipi. Željeli smo da priprijetimo i mislim da smo veći dio meč to uradili. Da bismo došli do pobjede sve mora da funkcioniše 40 minuta. Ali, nismo imali snage za to. Nema potrebe trošiti riječi zašto je to tako i o igri Crvene zvezde. Nadam se da ćemo u nastavku sezone završiti ono što smo počeli u Baru i da ćemo ostati članovi ABA lige. Zvezdi želim da stigne do završnice Evrolige.

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde: Znamo da mogu da se dogode ovakvi mečevi i veoma loše smo počeli. I da smo izgubili, ne bi nas nešto strašno potreslo, ali dobro je što smo pobijedili.