Zuros: Igrali smo onako kako želim da igramo

4 komentar(a)
Ilijas Zuros, Foto: Filip Roganović
Ilijas Zuros, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 28.01.2017. 21:09h

Napet tokom meča, trener Budućnosti Ilijas Zuros je deset minuta nakon velikog trijumfa nad Partizanom bio smiren i zadovoljan.

“Igrali smo onako kako želim da igramo: agresivno, sa velikom željom za pobjedom. Bili smo pravi tim i u najtežim momentima meča. Svaki igrač koji je ušao na parket dao je doprinos uspjehu.”

Grčki stručnjak, već po običaju, nije propustio da pomene navijače “plavih”.

“Zahvaljujem im. Kada je bilo potrebno podržali su nas i pomogli nam da pobijedemo. Partizan je odlična ekipa, što naš trijumf čini važnijim.“

Minijaturom pred kraj treće i na početku četvrte četvrtine, Aleksa Ilić je bio bitan činilac održanja razlike.

“Mislim da smo odigrali veoma kvalitetnu utakmicu, što odbrambeno, što napadački. Dosta smo se istrošili. Ako ovako nastavimo da radimo, vratićemo se na pobjednički put. Hvala i našim navijačima i navijčima Partizana, koji su napravili odličnu atmosferu.”

Trener Partizana Aleksandar Džikić bio je smrknut na konferenciji za medije i razočaran izdanjem igrača u crno-bijelim dresovima.

„Nisam zadovoljan igrom svog tima. Iako postoje neki objektivni razlozi, pravo da vam kažem – to me ne zanima. Ne vidim šta može biti objektivan razlog za nedostatak borbenosti i hrabrosti.“

„Sve ostalo može: da ne znaš, da ti nije dan... Sve u redu. Ali, ne vidim kakve to veze ima sa tim da izađeš na parket, a da se ne boriš.”

Bonus video: