Prihod od ulaznica Mornar - Strazbur ide za liječenje Selene Mandić

Cijene ulaznica su ostale iste, dva eura za tribune, tri za parter…
4 komentar(a)
KK Mornar, Đorđije Pavićević, Foto: Basketballcl.com
KK Mornar, Đorđije Pavićević, Foto: Basketballcl.com
Ažurirano: 25.01.2017. 16:25h

Meč posljednjeg 14.kola FIBA Lige šampiona sa Strazburom, bez rezultaskog značaja za Mornar, imaće humanitarni karakter, a proteći će i u znaku sjećanja na Milosava Mića Žugića koji je tragično nastradao na željezničkoj nesreći na Bioču.

Takođe, uprava Mornara je odlučila da kompletan prihod od ulaznica sa meča ide za liječenje trogodišnje Selene Mandić u Sinsinatiju, koja boluje od rijetkog oblika kancera – neuroblastoma.

Cijene ulaznica su ostale iste, dva eura za tribune, tri za parter…

Svi koji žele da pomognu to mogu uraditi tako što će ukucati broj 3 i poslati SMS na broj 14543. Svaka SMS poruka vrijedi jedan euro.

Uz to, barski klub će se ovom prilikom još jednom prisjetiti darovitog mladog košarkaša čiji je život prije 11. godina prerano okončan u jednoj od najvećih željezničkih tragedija u našoj zemlji. Biće ovo prava prilika, da se nekom vrstom tradicionalnog Memorijala “Milosav Mićo Žugić”, svi ljubitelji košarke u Baru i Crnoj Gori prisjete mladića pred kojim je stajala svijetla košarkaška budućnost…

“Nećemo organizovati klasični Memorijal u ovom mjesecu, ali nećemo ni zaboraviti našeg Mića. Biće na kraju meča dodijeljeni i trofeji, kao znak sjećanja na njegovu tragično izgubljenu mladost. Mićo će vječno ostati u našim srcima, i nikada neće biti zaboravljen”, saopšteno je iz Mornara.

A meč sa Strazburom stiže nakon velikog trijumfa nad ekipom Budućnost Voli. Tenzije su se smirile, a posljednji meč jedinog crnogorskog predstavnika u novoformiranom takmičenju proći će bez velike rezultatske euforije. Tim se istrošio u meču sa Podgoričanima, vremena za odmor praktično da i nije bilo, tako da će šansu vjerovatno dobiti i neki igrači sa do sada manjom minutažom.

“Još prije nekoliko kola bilo je jasno da je nama prioritet ABA liga, iako mislim da smo i u Ligi šampiona odigrali par dobrih mečeva, sa znatno “jačim budžetskim” ekipama. Gosti dolaze u Bar da trijumfuju, i tu nema dileme. Ali, naša snaga baš može biti domaća publika i svježina određenih košarkaša. Mornar nije tim koji ulazi u mečeve da iz izgubi. Tako će biti i ovoga puta. Pozivam publiku, koja nam je stvarni igrač biće na parketu u većini mečeva ove sezone, da nas i ovoga puta podrži. A mi ih nećemo razočarati ni u duelu sa Strazburom”, jasan je trener Barana, Đorđije Pavićević.

Meč Mornar - Strazbur igra se u “Topolici” od 20.30 sati.

Bonus video: